JKS ”säästöliekillä” kevätkauden

28.12.2017


JKS:n edustusjoukkueen pelaajat ja valmentajat ovat päättäneet viedä kevätkauden läpi talkoovoimin. Tiukka rahatilanne on asettanut JKS:n säästötoimiin, jotta kausi voidaan pelata suunnitelmien mukaisesti loppuun.

”Edustusjoukkueen talous ei ole kasaantunut budjetoidusti. Vaikka kautta on vielä jäljellä niin riskillä ja lainarahalla emme lähde pelaamaan” kommentoi hallituksesta ja päävalmentajana toimiva Jarkko Lanu. 

”Keskusteltuamme pelaajien kanssa asiasta avoimesti, ymmärrystä löytyi todella paljon. Nykyisestä kokoonpanosta vain Arsene Towa siirtyy pelaamaan Helsingin NMKY:n, muut joukkueen kokoonpanosta ovat toistaiseksi ainakin jatkamassa. Tästä iso kiitos kaikille pelaajille” jatkaa Lanu.

Syitä tilanteeseen on erittäin vaikeaa ennakoida. Yksi merkittävimmistä syistä on tämänhetkinen yleinen taloustilanne Suomessa ja junioriseuran vuosittain vähentynyt tuki edustusjoukkueelle .

JKS Basket haluaakin kiittää nykyisiä yhteistyökumppaneita ja toivottaa uudet tukijat tervetulleiksi tukemaan paikallista kilpakoripalloa.

Pelit jatkuvat tammikuun 5. päivä kotikentällä ja vastaan asettuu Porvoon Tarmo. Tämä on oiva tilaisuus kantaa tukesi joukkueelle saapumalla kannustamaan JKS voittoon. Ylösheitto Järvenpään liikuntahallissa klo 18.30

Arsene Towa - To the Fans of JkS Basketball: (Lue uutinen 28.12.2018)

JKS - Porvoon Tarmo perjantaina 5.1.2018 klo 18.30 Järvenpään liikuntahalli

Lisätietoja: Jarkko Lanu 0400700322, jarkko.lanu(a)hotmail.com