Visa Tarjanteen kausi ohi JKS-paidassa

8.1.2018

Visa Tarjanne (arkistokuva)
Visa Tarjanne (arkistokuva)

Peli Porvoon Tarmoa vastaan perjantaina 5. tammikuuta jäi valitettavasti tämän kauden viimeisekseni keltamustissa. Viimeaikaiset muutokset joukkueessa yhdistettynä oman elämäntilanteeni kanssa pakottivat minut tekemään tämän erittäin vaikean päätöksen.

JKS mahdollisti minulle syksyllä sen mikä Lappeenrannassa ei enää ollut mahdollista eli opintojen ohella kilpakoripallon pelaamisen. Opintoni Lappeenrannan kauppakorkeakoulussa ovat kuitenkin siinä vaiheessa, että tuleva kevät on kriittinen valmistumiseni kannalta ja haluan siksi priorisoida sitä. En myöskään halua astua kentälle, ellen ole 100% sitoutunut. Leikin kesken jättäminen sotii kaikkia arvojani vastaan, mutta tällä hetkellä tämä ratkaisu tuntuu oikealta.

Haluan kiittää JKS:n faneja, junioreita ja taustajoukkoja kotiotteluiden kannustuksesta sekä hyvästä työstä seuraa kohtaan. Teidän tukeanne tarvitaan eniten juuri nyt vaikeina aikoina! Kiitos myös joukkuetoverit. Kanssanne oli hauskaa, vaikka kausi ei tuloksellisesti sujunutkaan odotuksien mukaisesti. Erityiskiitos seuran valmennusjohdolle. Suomi-koris tarvitsee enemmän jarkkolanuja ja timonurmia, jotka laittavat itsensä likoon ja tekevät käsittämättömän määrän töitä vapaa-ajallaan joukkueen pyörittämiseksi.

Tsemppiä kevätkauteen ja hyvää vuotta 2018 kaikille!

Visa Tarjanne #1