Seuran esittely

Kokeile Korista ilmaiseksi !
JKS voitti B-poikien Suomen Mestaruuden 2009 ja A-poikien Suomen Mestaruuden 2008. Kuvissa joukkueiden kapteenit Samuli Oja ja Matias Ojala
JKS 1996 pojat pelaavat Euroopan kovatasoisinta juniorisarjaa (EYBL) European Youth Basketball League

JKS BASKET
 

  • Perustettu 1988, jäseniä noin 150

JKS on poikakoripalloiluun keskittyvä seura joka tarjoaa mahdollisuuden kilpa- ja harrasteurheiluun junioreista aikuisiin.

Olemme luoneet olosuhteet, joiden avulla alueen lahjakkaimmat pelaajat voivat kehittyä huipulle saakka.
 

Koripallokoulut 4-6v

Koripallokoulu on tarkoitettu kaikille koripallosta ja liikunnasta kiinnostuneille lapsille. Koriskouluun on helppo tulla. Vaikka et olisi aikaisemmin koripalloon koskenutkaan, olet meidän porukassa ammattilainen. Aika kuluu monipuolisen liikunnan parissa ja siinä sivussa tutustumme koripallon alkeisiin ja perussääntöihin.
 

Supermikrot 7-8v

"Opetellaan säännöt ja pelin logiikka" Ryhmä harjoittelee joukkueena 2-3 kertaa viikossa. Perustaitoharjoittelun lisäksi osallistumme myös lähialuueen koripalloturnauksiin. Mukaan tarvitset sisäpelivarusteet ja koripallon.
 

Mikrot 9v

"Pelaaminen sarjatasolla alkaa" Ryhmä harjoittelee 3 kertaa viikossa ja osallistuu alueen sarjatoimintaan ja käy koripalloturnauksissa..
 

Minit 10-12v

"Perustaitojen teho-opetus" Pojat harjoittelevat 3-4 kertaa viikossa joista kaksi harjoitusta perustuu pelkästään perustaitojen opetteluun. Joukkue osallistuu myös alueelliseen sarjatoimintaan ja käy turnauksissa.
 

C-pojat 13-14v

"Painopiste perustekniikoissa ja tukiharjoittelussa" Harjoittelua tasoryhmissä. Joukkue(et) osallistuvat alueen sarjatoimintoihin eri divisioonatasoilla ja käyvät myös turnauksissa. Tässä iässä alkaa painotus myös fyysiseen harjoitteluun. Joukkue harjoittelee 4 kertaa viikossa ja joukkueelle järjestetään myös kesäharjoituksia.
 

B-pojat 15-16v

”Siirrytään ympärivuotiseen harjoitteluun, Tavoite pelata valtakunnallisella sarjatasolla” Kaksi tasoryhmää jotka harjoittelevat 4-5 kertaa viikossa. Pelaajia voidaan nostaa taitotason mukaan ylempiin harjoitusryhmiin.
 

A-pojat 17-19v

"Harjoittelua kaksi kertaa päivässä, tavoite pelata A-poikien SM-sarjassa" A-poikien edustusjoukkue harjoittelee yhdessä miesten-joukkueen kanssa. Pelaajamäärästä riippuen järjestetään 1-2 joukkuetta eri sarjatasoilla.
 

Miesten edustusjoukkue

"Miesten edustusjoukkue on seuran keulakuva!" Joukkueen tarkoitus on tarjota omille juniori-iästä uloskasvaville nuorille sekä lahjakkaille A-pojille tavoittelemisen arvoisia pelipaikkoja ja peliminuutteja. 
 

Järvenpään lukion koripallovalmennus

"Opiskelun ohessa koripallovalmennusta!" Kouluvuosi alkaa kilpailukauteen valmistautumisella, jatkuen kilpailukaudella ja päättyen kesäharjoitteluun valmistautumiseen. Harjoittelua painotetaan huomioiden eri kaudet. Koripallolinjalle otetaan 10 hakijaa pistemäärien perusteella. Perusopetuksen päästötodistuksen keskiarvon perusteella laskettu pistemäärä 7,0 – 10,0 ja koripallo-ansioiden perusteella enintään 5,0 pistettä, jolloin maksimi-pistemäärä on 15.

Nuorten SM-mitaleja

2012 A-pojat SM-sarjassa 5.
  B-pojat SM-sarjassa 5.
  Järvenpään Lukiolle SM-kultaa
   
2011 1996 pojat EYBL-liigassa
2012 (European Youth Baskeball League)
   
2010 A-pojille SM pronssi
  Järvenpään Lukiolle SM-kultaa
   
2009 B-poikien suomen Mestaruus
  Järvenpään Lukiolle SM-hopeaa
   
2008 A-poikien Suomen Mestaruus
  Järvenpään Lukiolle SM-kultaa